Acest joc este de obicei oferit in limba engleza si face cuplurile sa fie mai active din multe puncte de vedere si daca esti inca la primele intalnire, acest joc poate fi benefic voua.

Acest joc contine 50 de carti. Aceste 50 de carti sunt impartite in trei set-uri de carti (mov, rosii si portocalii) in functie de cerinte. De exemplu cel mov contine doar intrebari, cele portocalii contin actiuni si cele rosii contin zone ale corpului.
Vezi online cele mai bune videoclipuri online cu filme pentru adulti pe filmeonlineporno.com.
Cartile de joc vin cu instructiuni insa acestea se pot incalca si jocul poate avansa la alt nivel dorit de jucatori. Aceste carti sunt in cadou ideal pentru sarbatoarea americana de Sf. Valentin pentru toate cuplurile, noi sau vechi. Aceste carti se pot oferi cadou si pentru prietenii care au o relatie de dragoste.

Atasez si un videoclip insa trebuie sa ai cont de youtube iar varta sa fie mai mare sau egala cu 18 ani. Ar fi bine totusi sa te uiti la video inainte ca tu sa comanzi acest joc, acum este la vanzare pe emag la pretul de aproximativ 42 de lei + taxe de transport, ajunge undeva la 57 lei.